2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış bapsı namına yapı büküm aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe nazaran karınbünyesı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı daha buna destelı olarak henüz ehven olmaktadır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız ciddi evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yangın kapısı yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Ayrıca, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Kullanılan kapı fitili karınin tütün sızdırmazlık şgeriı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim sağlamlanabilir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine sargılı olarak değişmiş olur.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Ister bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak zirda ülke saha illere özen vermekteyiz.

Yangın bapları herhangi bir işletme yahut ev sahibi karınin harika bir yatırımdır çünkü çok mütenasip maliyetlidirler; yaraşıklı korumaya malik olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz başüstüneğu yekta bir örnek yeterlidir!

Bütün aşamaların rast bir biçimde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yapıcı rapor kırmızıınması sağlanır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve oranlı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Report this wiki page